Algemeen
Home
Nieuwsbrief
Bekijken advertenties
E-mails lezen
Nederlandstalig
Engelstalig
Klikken
Webmasters
Affiliate
Betalingen
Erotiek
Wedden/Gokken
Poker
Casino
Online traden
Sportweddenschappen
Value betting
Inzetbepaling
Overige
Foto's
...
Digitaal betalen
Overzicht

Geldverdienen met je website? Altijd raak met Linki.nl!
Linkpartners
Links

Advertenties bekijken

Voor wie?

Voor iedereen die een klein zakcentje wil bijverdienen met het bekijken van advertenties van bedrijven. Het enige wat je nodig hebt is een PC met internetverbinding en een e-mail adres.

8euromail.nl Direct Verdienen

Waarvoor krijg ik geld?

Waarschijnlijk krijg je nu reeds regelmatig advertenties in je digitale brievenbus waarvoor je geen vergoeding ontvangt. Zou het niet veel leuker zijn om een vergoeding te ontvangen hiervoor? Je schrijft je in om de advertenties te ontvangen en elke keer je één van de advertenties werkelijk leest schrijven ze een vergoeding bij in je account. Vanaf je genoeg hebt gespaard ontvang je een uitbetaling op je bankrekening of via een elektronische betaalmodule zoals PayPal, Moneybookers of e-gold (neem ook een kijkje in onze sectie over digitaal betalen). Meestal worden de advertenties afgeleverd via e-mail, maar er bestaan ook andere methoden zoals het bekijken banneradvertenties op je computerscherm terwijl je met andere zaken bezig bent en zelfs het spelen van spelletjes met advertenties. Deze laatsten komen echter moeilijk van de grond en de meest succesvolle bedrijven blijven deze die e-mails verzenden. Het is natuurlijk niet verplicht om alle e-mails die je ontvangt ook te lezen. Als je ze de prullenmand insmijt is dit geen enkel probleem. Je moet er gewoon voor opletten dat je geen maanden aan één stuk de mails negeert, want dan bestaat de kans dat ze je account afsluiten.

Een andere belangrijke manier om te verdienen is door het aanbrengen van nieuwe leden. Als jij een nieuw lid kan aanbrengen zal je een vergoeding ontvangen voor elke advertentie die het nieuwe lid leest. Als je dus je vrienden en familie aansluit en eventueel nog wat promotie voert op het internet kan je jouw verdiensten aardig de hoogte insturen. Als de leden die jij aangebracht hebt op hun beurt nieuwe leden aanbrengen krijg je meestal ook nog een vergoeding voor hun activiteit, maar dit is afhankelijk van bedrijf tot bedrijf.

cashhier.nl 
Cashhier is een echte topper en snelle betaler!

Hoeveel verdien ik?

Verwacht niet dat je onmiddellijk je werk kan opgeven. Veel websites promoten deze manier van geld verdienen als het 'slapend rijk worden' omdat je ook geld kan verdienen met het aanbrengen van nieuwe leden. Geloof hier echter niets van. Ik hou het op 'slapend een zakcentje verdienen'. Je kan je verdiensten aardig opkrikken, maar rijk zal je er niet van worden. De vergoeding die je krijgt is meestal ongeveer € 0,01 tot € 0,05 en zo sturen ze er maximaal enkele per dag. Op de verdiensten van leden die je aanbrengt krijg je meestal een 10% tot 20% commissie. Je hoeft dus geen genie te zijn om te berekenen dat je een massa mensen moet aansluiten om rijk te worden. Alhoewel de verdiensten niet zo hoog liggen mag je niet uit het oog verliezen dat het geld wel zeer makkelijk te verdienen is. Enkele klikjes per dag en je kan regelmatig een overschijving ontvangen. Hoeveel je krijgt is natuurlijk afhankelijk van bij hoeveel bedrijven je jezelf inschrijft en bij welke dit is.

Betalen ze werkelijk uit ?

Veel mensen denken dat ze lang zitten te klikken en nooit een vergoeding zullen ontvangen. Dit is zeker niet de waarheid. De meeste van de bedrijven zijn wel degelijk te vertrouwen, maar natuurlijk zijn er uitzonderingen. Hoe weet je dan welke je kan vertrouwen? Je kan je best goed informeren. Er bestaan vele forums op het internet die deze websites bespreken, dus daar kan je al wel naar ervaringen polsen. Van alle bedrijven die je kan terugvinden op onze website hebben we reeds een uitbetaling ontvangen. Als je jezelf dus bij deze bedrijven aansluit zit je wel veilig.

Klinkt goed, waar moet ik me registreren?

Er zijn zeer veel bedrijven en het is soms moeilijk om het kaf van het koren te scheiden. Daarom hebben we op onze website enkel bedrijven opgenomen die werkelijk uitbetalen en waar we goede ervaringen mee hebben. We hebben een onderverdeling gemaakt in Nederlandstalige bedrijven en Engelstalige bedrijven. Klik op één van de onderstaande links om het overzicht te bekijken.

Nederlandstalige bedrijven
Engelstalige bedrijven

Tips

  • Registreer je niet bij te veel bedrijven. Als je te veel e-mails ontvangt lijkt het meer op een opgave terwijl je enkele mailtjes zo hebt verwerkt voor je het goed beseft. Het is beter dat je een lange periode wat overschrijvingen blijft ontvangen dan dat je op een korte periode alles beu bent, misschien zelfs voor je eerste overschrijving binnen is. Ik schat dat een 10 bedrijven zeker een maximum is om te starten. Hoeveel je er op termijn blijft behouden hangt af van je eigen wensen.
  • Als je op vakantie gaat heb je de mogelijkheid om dit in te stellen bij de meeste bedrijven. Zo kom je niet thuis met een overvolle mailbox.
  • Als je jezelf aansluit bij buitenlandse bedrijven (buiten België en Nederland) maak je best een account aan bij PayPal, Moneybookers en/of e-gold. Anders zullen ze je uitbetalen met een cheque en deze hebben inningskosten bij de bank. Meer informatie kan je vinden in onze sectie over digitaal betalen. Belgische en Nederlandse bedrijven betalen meestal gewoon uit op je bankrekening.
  • Heb je nog tips of opmerkingen? Laat het ons weten op info@getpaid.be.

 

Zin in een leuk gezelschapsspel?
2003-2010 Getpaid.be - All rights reserved. Powered by iThomas.be. Bekijk statistieken
Partner van Voetbalpronostiek, Spelwereld en Speelkoning