Algemeen
Home
Nieuwsbrief
Bekijken advertenties
E-mails lezen
Nederlandstalig
Engelstalig
Klikken
Webmasters
Affiliate
Betalingen
Erotiek
Wedden/Gokken
Poker
Casino
Online traden
Sportweddenschappen
Value betting
Inzetbepaling
Overige
Foto's
...
Digitaal betalen
Overzicht

Geldverdienen met je website? Altijd raak met Linki.nl!
Linkpartners
Links

Geld verdienen als affiliate

Zet je websitebezoekers om in €€€

Voor wie?

Voor webmasters. Als je beschikt over een eigen website kan je via het plaatsen van advertenties (banners, pop-ups,...) geld verdienen. Om te beginnen met verdienen is het niet zo belangrijk waarover je website handelt of dat je nu al dan niet over gratis hosting of betalende hosting beschikt. Je kan zelfs beginnen met verdienen als je een blog beheert. Twee zaken zijn wel belangrijk. Dit is dat je website voldoende bezoekers trekt en dat je de advertenties afstemt op je doelpubliek.

Geld verdienen met het plaatsen van banner advertenties op uw website(s)? Linki.nl levert top advertenties aan publishers. Heeft u een leuke website die Linki.nl voor u mag voorzien van de beste en meest relevante advertenties?

Linki is een absolute topsite als je geld wil verdienen als affiliate!

Waarvoor krijg ik geld?

Er zijn verschillende soorten advertenties die je kan plaatsen om geld te verdienen. Zo kan je banners plaatsen, pop-ups tonen, bestelformulieren opnemen op je website en nog meer. Dikwijls mag je ook advertenties in mailings opnemen. Let wel op. Je dient nooit werkelijk zelf iets te verkopen. Je levert de klant aan en de adverteerder handelt alles verder af. Zelf dien je geen actief te ondernemen.

Waarvoor ze je betalen kan verschillen van adverteerder per adverteerder. Dit zijn de meest gebruikte vergoedingssystemen:

  • Per klik: Elke keer je een bezoeker doorstuurt naar de website van de adverteerder krijg je een vergoeding. Meestel is dit € 0,01 - € 0,10.
  • Per 1.000 views: Als je 1.000 keer de banner of pop-up van de adverteerder toont krijg je een vergoeding.Meestal is dit € 0,30 - € 1,00.
  • Per lead: Elke keer dat je een klant aanbrengt voor een gratis product, bijvoorbeeld een nieuwsbrief, gratis inschrijving,... krijg je een vergoeding. Deze kan oplopen tot enkele euro's.
  • Per sale: Elke keer iemand via jouw website naar de website van de adverteerder doorklikt en een product aankoopt krijg je een vergoeding. Deze is afhankelijk van de prijs van het aangekochte product. Dikwijls krijg je ook een percentage op de omzet. Als er enkele dure producten verkocht worden is het zeker mogelijk om enkele tientallen euro's in één keer te genereren.

Veel adverteerders combineren bovenstaande vergoedingssystemen. Zo kan je bijvoorbeeld geld krijgen als iemand via jouw website de website van de adverteerder bezoekt en bovendien kan je nog een extra vergoeding ontvangen als hij werkelijk een product aankoopt.

Kan je een voorbeeld geven?

Natuurlijk en misschien verdienen we er nog iets aan ook. Een goed product met een mooie vergoeding is Inkclub. Bij Inkclub kan je zeer goedkoop inkt aankopen. Kortingen tot 50-70% vergeleken met de winkelprijzen zijn zeker mogelijk en zijn afhankelijk van je type printer. Bovendien krijg je het eerste inktpatroon dat je bestelt gratis. Het enige wat je moet betalen is € 4,95 verzendingskosten. Klik gewoon op de onderstaande banner, bestel je gratis inktpatroon en wij verdienen maar liefst € 9. Als je binnenkort inkt wil bijbestellen en je doet dit opnieuw via onderstaande link verdienen we opnieuw!

Ook geen zin om op deze manier makkelijk wat bij te verdienen?

Hoeveel verdien ik?

Dit hangt af van hoeveel bezoekers je bezoekers trekt en hoe goed je de advertenties afstemt op je bezoekers. Als je het affiliate systeem wat onder de knie hebt kunnen de verdiensten voor één website oplopen van € 10 tot zelfs duizenden euro's per maand, maar dan spreken we wel over websites die zonder problemen duizenden bezoekers per dag mogen verwelkomen. Daar horen we spijtig genoeg zelf niet bij. Niets staat natuurlijk in de weg dat je meerdere websites opstart om je verdiensten op te krikken. Vele kleine websites maken natuurlijk ook één grote.

Klinkt goed, waar moet ik me registreren?

Er zijn twee mogelijkheden als je als affiliate geld wil verdienen. Ofwel registreer je jezelf rechtstreeks bij een adverteerder ofwel registreer je jezelf bij een affiliate bedrijf die als tussenpersoon handelt tussen de adverteerders en de publishers (die zijn de webmasters die de advertenties tonen). Het nadeel van rechtstreeks bij de adverteerder te registreren is dat je meestal een minimale uitbetalingslimiet moet halen en dat is soms bij één adverteerder moeilijk als je een kleine website bezit. Als de adverteerder met zijn programma stopt ben je ook alles kwijt. Wij verkiezen de affiliate bedrijven omdat je dan kan kiezen tussen een ruim aanbod adverteerders die je allemaal kan combineren om de minimale uitbetalingslimiet (die meestal lager gelegen is) te behalen en als één adverteerder stopt kan je nog verder doen met de overige. Dit zijn de affiliate bedrijven waarmee wij het meeste succes behalen op onze websites.

Tradedoubler (ongetwijfeld de topper onder de affiliate bedrijven)
Linki (ook een absolute aanrader)
M4N
AffiliateWindow (een absolute topper voor internationale sites)

Tips

  • Stem je advertenties af op je doelpubliek. Ga na waar je bezoekers interesse in hebben en kies deze adverteerders.
  • Als je veel adverteerders opneemt die enkel vergoeden voor sales kan het lang duren voordat je de eerste verdiensten ziet binnenkomen. Daarom maken veel webmasters de fout om zich alleen te richten op klikvergoedigingen. Hou er dan wel rekening mee dat als een sale € 10 opbrengt en een klik € 0,05, maar liefst 200 bezoekers moeten doorklikken naar de website van de adverteerder voordat je evenveel hebt kunnen verdienen dan met slechts 1 sale. Als het product bij je doelpubliek past zou dit geen enkel probleem mogen zijn om meer dan 1 bezoeker op 200 het product te laten bestellen.
  • Heb je nog tips of opmerkingen? Laat het ons weten op info@getpaid.be.
Zin in een leuk gezelschapsspel?
2003-2010 Getpaid.be - All rights reserved. Powered by iThomas.be. Bekijk statistieken
Partner van Voetbalpronostiek, Spelwereld en Speelkoning