Algemeen
Home
Nieuwsbrief
Bekijken advertenties
E-mails lezen
Nederlandstalig
Engelstalig
Klikken
Webmasters
Affiliate
Betalingen
Erotiek
Wedden/Gokken
Poker
Casino
Online traden
Sportweddenschappen
Value betting
Inzetbepaling
Overige
Foto's
...
Digitaal betalen
Overzicht

Geldverdienen met je website? Altijd raak met Linki.nl!
Linkpartners
Links

Betalingen ontvangen op je website

Misschien heb je content waarvoor je liever je bezoekers wil laten betalen?

Voor wie?

Voor webmasters. Als je beschikt over een eigen website en je denkt dat je bezoekers willen betalen om toegang te krijgen tot de content van je website moet je natuurlijk een manier hebben om betalingen te ontvangen. Dit kan voor meerdere types van website. Misschien kan je interessante informatie verkopen of heb je interessante downloads? Zelfs uitbaters van webshops lezen deze pagina best aandachtig. Uit onderzoek blijkt dat hoe meer betalingsopties je ter beschikking stelt hoe groter de kans is dat men je dienst of product zal afnemen. Alleen een PayPal betaling aanbieden is dus misschien niet de beste keuze als je geld wil vragen voor je artikels, downloads of producten.

Waarvoor krijg ik geld?

Je hebt een website en verkoopt je inhoud. Dit kan een interessant artikel zijn, bepaalde informatie, een download, een product (webshops) of simpelweg een donatie.

Kan je een voorbeeld geven?

Je ontwerpt regelmatig een layout voor een website. Deze stel je nu gratis ter beschikking. Je beslist echter nu om voor je downloads geld te vragen. Voordat men de layout kan downloaden moet men dus betalen. Je voert deze wijziging door en je hobby brengt ineens wat geld op.

Een ander voorbeeld: Je hebt een website die zeer goed wordt bezocht. Je zou er graag iets extra mee verdienen, maar je hebt geen zin om hem propvol met reclame te duwen. Je denkt eraan om een donatieknop op de website te plaatsen waardoor je bezoekers een vrijwillige donatie kunnen doen als ze de inhoud van je website waarderen. Je plaats de knop en het blijkt dat ze je inhoud echt wel op prijs stellen, want regelmatig komt er een donatie binnen.

Ook geen zin om op deze manier makkelijk wat bij te verdienen?

Hoeveel verdien ik?

Dit hangt af van wat je de bezoekers ter beschikking stelt. Als je donaties vraagt mag je ervan uit gaan dat je meestal kleine bedragen zal ontvangen. Webshops kunnen uiteraard zeer grote bedragen ontvangen als je het juiste product kan aanbieden en een goede promotiecampagne opzet.

Klinkt goed, waar moet ik me registreren?

Veel aanbieders zijn vrij duur en vragen een maandelijks abonnement. Voor kleine websites zijn deze echter af te raden en zouden we enkel aanbieders willen voorstellen die enkel een vergoeding per transactie vragen. Een aanrader als betalingsverwerker is TargetPay. Ze aanvaarden bankkaartbetalingen in België en iDeal in Nederland. Ook betalingen via 0900 nummers, SMS, Wallie en Mobile billing.

Registreer je bij Targetpay

Tips

  • Als je geld vraagt voor je content zet de prijs in het begin niet te hoog. Je hebt meestal liever veel kleine verkopen dan één enkele grote.
  • Heb je nog tips of opmerkingen? Laat het ons weten op info@getpaid.be.
Zin in een leuk gezelschapsspel?
2003-2010 Getpaid.be - All rights reserved. Powered by iThomas.be. Bekijk statistieken
Partner van Voetbalpronostiek, Spelwereld en Speelkoning