Algemeen
Home
Nieuwsbrief
Bekijken advertenties
E-mails lezen
Nederlandstalig
Engelstalig
Klikken
Webmasters
Affiliate
Betalingen
Erotiek
Wedden/Gokken
Poker
Casino
Online traden
Sportweddenschappen
Value betting
Inzetbepaling
Overige
Foto's
...
Digitaal betalen
Overzicht

Geldverdienen met je website? Altijd raak met Linki.nl!
Linkpartners
Links

Geld verdienen met erotiek

Voor wie?

Voor webmasters ouder dan 18 jaar die geen problemen hebben met het runnen van een erotische website. Je kan zeer eenvoudig een website oprichten met erotische content. Zelfs een basiskennis HTML volstaat om een professioneel ogende erotische site te ontwikkelen. De aanbieders van de erotische content stellen al het promotiemateriaal gratis tot uw beschikking en passen dit zelf regelmatig aan zodat je zelf geen onderhoud hebt, maar je website wel wordt vernieuwd. Sommige aanbieders hebben het zelfs zo makkelijk gemaakt dat je gewoon op je hoofdpagina een stukje code van enkele regels moet opnemen om de volledige website in werking te stellen. Het enige wat je nodig hebt is een domeinnaam en een basis hostingpakket.

Waarvoor krijg ik geld?

De meeste aanbieders van erotische content specialiseren zich in het aanbieden van webcamdames, filmpjes of foto's. Als de bezoekers van je website deze content willen bekijken moeten ze tot betaling overgaan. Dit kan met een kredietkaart, telefoon of soms zelfs via een SMSje. Het gebruik van de telefoon is zeer populair. Je krijgt telkens een percentage op de verkopen. Hoe langer men dus de website bezoekt, hoe hoger je inkomsten oplopen.

Het is ook mogelijk om erotische producten te verkopen via je website. Je wordt dan betaald per verkocht product. Meestal gaat het ook om een percentage op de omzet. Natuurlijk moet je zelf de producten niet verzenden. De verkopen vinden plaats via jouw website, maar voor de rest handelt men alles voor jou af. Als de bezoekers bestellen of vragen stellen komen deze rechtstreeks bij de aanbieder binnen.


VPSCash is een absolute topper voor wie geld wil slaan uit erotische content!

Hoeveel verdien ik?

Dit hangt voornamelijk af van hoeveel bezoekers je naar je website haalt. Een bepaald percentage van je bezoekers zal overgaan tot het bekijken van de content en vanaf dan begin je te verdienen. Meestal liggen de vergoedingen op een € 0,30 tot € 0,60 per minuut. Meestal blijft een bezoeker ongeveer 10 minuten, maar er zijn er natuurlijk ook die het al na een minuutje voor bekeken houden en andere die een half uur of nog langer aan hun scherm vasthangen. Hoe lang een bezoeker blijft heb je natuurlijk zelf niet in de hand aangezien de content niet door jezelf wordt beheerd. Omwille hiervan is het belangrijk dat je een goede aanbieder kiest. Wij proberen enkel goede aanbieders te selecteren, maar belangrijk is dat je zelf de verschillende aanbieders eens uittest en vervolgens ziet bij welke aanbieder je de hoogste inkomsten kan realiseren.

Klinkt goed, waar moet ik me registreren?

Er zijn verschillende aanbieders en het is moeilijk om tussen het bos de bomen te blijven zien. Belangrijk is dat je een aanbieder kiest die regelmatig tot uitbetaling overgaat. Dit is zeker belangrijk als je over een kleine website met weinig bezoekers beschikt. Als je voor bijvoorbeeld € 30/jaar een domeinnaam met hosting aanschaft en je kan elke maand € 10 verdienen behaal je jaarlijks maar een kleine winst van € 70, maar als je samen werkt met een partner die pas vanaf € 250 tot uitbetaling overgaat kom je natuurlijk niet ver. Als je website een succes is (of als je een massa websites opricht) en je maandelijks honderden euro's kan realiseren maakt dit natuurlijk niet veel uit. Een tweede belangrijk punt is dat ze een grote verzameling gratis content aanbieden waarmee je bezoekers kan lokken en dat ze de bezoekers kunnen boeien.

Dit zijn enkele toppers:

VPSCash (de absolute topper zonder uitbetalingsminimum en kwaliteitsvolle content)
Sexybills
Adultmoney

Tips

  • Als je meerdere websites opricht en deze websites allemaal naar elkaar laat linken kan je voor iedereen wat wils aanbieden en zal je ook hoger scoren bij de zoekmachines. Op die manier kan je een groter publiek trekken en zal je meer verkopen.
  • Zoek linkpartners om je website te promoten en vergeet je niet te registreren bij de belangrijke zoekmachines.
  • Heb je nog tips of opmerkingen? Laat het ons weten op info@getpaid.be.
Zin in een leuk gezelschapsspel?
2003-2010 Getpaid.be - All rights reserved. Powered by iThomas.be. Bekijk statistieken
Partner van Voetbalpronostiek, Spelwereld en Speelkoning