Algemeen
Home
Nieuwsbrief
Bekijken advertenties
E-mails lezen
Nederlandstalig
Engelstalig
Klikken
Webmasters
Affiliate
Betalingen
Erotiek
Wedden/Gokken
Poker
Casino
Online traden
Sportweddenschappen
Value betting
Inzetbepaling
Overige
Foto's
...
Digitaal betalen
Overzicht

Geldverdienen met je website? Altijd raak met Linki.nl!
Linkpartners
Links

Klikken op advertenties

Voor wie?

Voor iedereen die een klein zakcentje wil bijverdienen met het bekijken van advertenties van bedrijven. Het enige wat je nodig hebt is een PC met internetverbinding.

Waarvoor krijg ik geld?

Geld verdienen is zeer eenvoudig. Je bezoekt hun website waar je op verschillende advertenties kan klikken. Voor het bekijken van de advertenties betalen ze jou een kleine vergoeding. Het grote verschil met het ontvangen van je advertenties via e-mail is dat je nu zelf kan bepalen wanneer je zin hebt om de advertenties te bekijken. Je mailbox blijft dus maagdelijk leeg.

Hoeveel verdien ik?

Traditioneel liggen de vergoedingen zeer laag. Aangezien veel mensen vergeten om hun advertenties te controleren komen deze bedrijven wat moeilijker van grond en liggen de verdiensten dus ook wat lager dan bij het ontvangen van e-mails. Je kan het bekijken alsof je er wat minder last van hebt maar daardoor liggen de verdiensten ook wat lager.

Betalen ze werkelijk uit ?

Veel mensen denken dat ze lang zitten te klikken en nooit een vergoeding zullen ontvangen. Dit is zeker niet de waarheid. De meeste van de bedrijven zijn wel degelijk te vertrouwen, maar natuurlijk zijn er uitzonderingen. Hoe weet je dan welke je kan vertrouwen? Je kan je best goed informeren. Er bestaan vele forums op het internet die deze websites bespreken, dus daar kan je al wel naar ervaringen polsen. Van alle bedrijven die je kan terugvinden op onze website hebben we reeds een uitbetaling ontvangen. Als je jezelf dus bij deze bedrijven aansluit zit je wel veilig.

Klinkt goed, waar moet ik me registreren?

Er zijn niet zo veel bedrijven die zich volledig baseren op deze advertentiemethode. Veel bedrijven die e-mails versturen met advertenties nemen dit er als extraatje bij. Hier kan je de bedrijven vinden die zich uitsluitend toeleggen op klikadvertenties.

Clixsense

Tips

  • Als je jezelf aansluit bij buitenlandse bedrijven (buiten België en Nederland) maak je best een account aan bij PayPal, Moneybookers en/of e-gold. Anders zullen ze je uitbetalen met een cheque en deze hebben inningskosten bij de bank. Meer informatie kan je vinden in onze sectie over digitaal betalen. Belgische en Nederlandse bedrijven betalen meestal gewoon uit op je bankrekening.
  • Heb je nog tips of opmerkingen? Laat het ons weten op info@getpaid.be.
Zin in een leuk gezelschapsspel?
2003-2010 Getpaid.be - All rights reserved. Powered by iThomas.be. Bekijk statistieken
Partner van Voetbalpronostiek, Spelwereld en Speelkoning