Algemeen
Home
Nieuwsbrief
Bekijken advertenties
E-mails lezen
Nederlandstalig
Engelstalig
Klikken
Webmasters
Affiliate
Betalingen
Erotiek
Wedden/Gokken
Poker
Casino
Online traden
Sportweddenschappen
Value betting
Inzetbepaling
Overige
Foto's
...
Digitaal betalen
Overzicht

Geldverdienen met je website? Altijd raak met Linki.nl!
Linkpartners
Links

Online poker

Voor wie?

Voor de liefhebbers van poker die van wat risico kunnen genieten.

Hoe verdien ik geld?

Door een beetje geluk te hebben, maar natuurlijk moet je ook wel wat kunnen pokeren. De pokersites bieden de mogelijkheid om het tegen andere mensen op te nemen. Je pokert dus niet tegen een computer, maar je bekampt levende personen. Meestal bieden de pokersites ook mooie bonussen bij je eerste storting. Een bonus van 50 tot 100% bovenop je storting is geen uitzondering. Hiermee zou je al wat leergeld moeten kunnen betalen.

Daarnaast bieden vele pokersites de mogelijkheid om een deel van je betaalde rake teruggestort te krijgen op je pokerrekening. Van elke hand die gespeeld wordt houdt een pokersite een klein percentage in, dit wordt 'rake' genoemd. Dit percentage ligt tussen de 5 en 10 % maar is nooit meer dan $5 USD. Dit lijkt heel weinig maar als je een paar uur gespeeld hebt is er stiekem veel geld verdwenen. Als promotie bieden de meeste pokersites de mogelijkheid om een deel (27 % - 50 % afhankelijk van de pokersite) terug te krijgen, 'rakeback', aan het einde van de week of maand. Cake Poker biedt bijvoorbeeld 33 % rakeback aan. Stel dat je na een maand $500 aan rake betaald hebt, dan krijg je dus $165 teruggestort op je spelersrekening. Hoe kom je hiervoor in aanmerking? Wanneer je je inschrijft bij een nieuwe poker site kan je dit doen door middel van een rakeback affiliate zoals Rakebrain. Zij zorgen ervoor dat je rake teruggestort wordt en je veel geld bespaart.

Hoeveel kan ik verdienen?

Dit is afhankelijk van hoeveel risico je wil nemen. Hoe meer risico je neemt, hoe meer je kan verdienen, maar hoe groter de kans wordt dat je veel verliest. Je kan zelf kiezen hoeveel je op het spel wil zetten. Er zijn pokertafels waar je al voor een klein bedrag kan plaatsnemen, maar er zijn er ook waar de minimuminzet hoger ligt. Hoe hoger de inzet, hoe hoger je winsten, maar ook je verliezen kunnen dan fors oplopen. Aan jou de keuze, maar we raden toch aan om in het begin zeer voorzichtig te spelen en pas al je van mening bent dat je het spel volledig beheerst op te schuiven naar een tafel met een hogere inzet. Als je veel plezier beleeft aan de tafels met lage inzet moet je jezelf ook afvragen dat het wel nut heeft om meer op het spel te zetten.

Iedereen kan toch niet winnen?

Natuurlijk niet. Hou er rekening mee dat er tegenover elke winnaar steeds verliezers staan. Je speelt met echte personen en niet iedereen kan winnen. Je zal dus ten eerste iets van het spel moeten kennen om als winnaar uit de bus te komen en ten tweede moet je natuurlijk nog de juiste kaarten in je bezit krijgen.

Kan ik leren pokeren?

De meeste pokersites bieden uitleg aan over het spel. Je kan dus eerst de regels uitvoerig bestuderen. Hou er ook rekening mee dat er verschillende pokervarianten zijn en dat de regels dus een beetje kunnen verschillen. Meestal kan je ook op de pokersite pokeren met fictief geld. Het kost je dan helemaal niets en je kan ook niets verliezen. Als je nog geen ervaring hebt met pokeren, raden we aan om op deze manier je eerste stapjes in de pokerwereld te zetten. Je loopt geen enkel risico en misschien kan je er al veel plezier aan beleven zonder dat je een risico loopt om geld te verliezen. Neem maar een kijkje naar de pokersites die we onderaan deze pagina hebben opgesomd. Je zal er heel wat nuttige informatie terugvinden en kan er ook zonder risico kennis maken met het pokerspel. Vergeet ook zeker niet te klikken op de banner van Full Tilt Poker hieronder. Hierop kan je zeer interessante lessen terugvinden.

Play Online Poker

De Full Tilt Poker Academy heeft interessante video lessen voor zowel beginnende als ervaren pokerspelers!

Bezoek de Expekt pokertafels

Hoe verdient de uitbater van de pokersite hier iets aan?

Als je pokert voor echt geld moet elke speler voor elk spel van start gaat een pot samenleggen. De pokersite eist een klein deeltje van deze pot (meestal 3-5%). De overschot van de pot gaat naar de winnaar van het spel. De pot die gewonnen wordt zal uiteraard eerst nog verhoogd worden met extra inzetten van de deelnemers.

Klinkt goed, waar moet ik me registreren?

Er zijn verschillende websites waar je jezelf kan registreren. De pokersites die we hieronder opnemen hebben we getest. Hiermee bedoelen we dat we geld hebben gestort en later opnieuw een bedrag (soms meer dan onze inzet en soms minder) zonder problemen hebben afgehaald.

Full Tilt Poker (tip)
Expekt
Everest Poker

Momenteel testen we nog andere pokersites uit. Als deze ook betrouwbaar blijken zullen we deze ook opnemen.

Tips

  • Verlies niet uit het oog dat pokeren dient voor je plezier en het is niet je bijverdienste. Hou je verstand er dus bij!
  • Als je een mooi bedrag gewonnen hebt stop er dan mee en hetzelfde is van toepassing als je een groot bedrag hebt verloren. Probeer niet ten koste van alles je verlies terug te winnen. Wacht een paar dagen en probeer opnieuw met een uitgerust verstand.
  • Heb je nog tips of opmerkingen? Laat het ons weten op info@getpaid.be.
Zin in een leuk gezelschapsspel?
2003-2010 Getpaid.be - All rights reserved. Powered by iThomas.be. Bekijk statistieken
Partner van Voetbalpronostiek, Spelwereld en Speelkoning