Algemeen
Home
Nieuwsbrief
Bekijken advertenties
E-mails lezen
Nederlandstalig
Engelstalig
Klikken
Webmasters
Affiliate
Betalingen
Erotiek
Wedden/Gokken
Poker
Casino
Online traden
Sportweddenschappen
Value betting
Inzetbepaling
Overige
Foto's
...
Digitaal betalen
Overzicht

Geldverdienen met je website? Altijd raak met Linki.nl!
Linkpartners
Links

Sportweddenschappen

Hoe zet je jouw sportkennis om in geld?

Voor wie?

Voor sportliefhebbers die sportwedstrijden extra spannend willen maken door een weddenschap te plaatsen.

Hoe verdien ik geld?

Je kan geld verdienen door te voorspellen dat een bepaalde club (of sportbeoefenaar) een overwinning zal behalen. Afhankelijk van hoe de bookmakers de kansen van deze club inschatten zal je een vergoeding krijgen als je voorspelling uitkomt.

Een voorbeeldje: De bookmaker geeft voor de voetbalwedstrijd Anderlecht - Club Brugge de volgende noteringen.

 
1
X
2
Anderlecht - Club Brugge
2
3.4
2.6
Ajax - PSV
2.2
3.3
2.4

Dit betekent dat als je op Anderlecht gokt, dat je bij een overwinning van Anderlecht (1) je inzet 2 keer zal terugkrijgen. Bij een weddenschap op een gelijkspel (X) kan je 3,4 keer je inzet terugkrijgen en bij een overwinning van Club Brugge 2,6 keer. Stel dus dat je € 5 inzet op een gelijkspel en dit wordt werkelijk het resultaat, dan zal je € 17 ontvangen. Bovendien kan je inzetten combineren. Stel bijvoorbeeld dat je zowel gokt dat Anderlecht gelijk speelt tegen Club Brugge en dat Ajax wint tegen PSV, dan zal je als je gelijk krijgt maar liefst € 37,4 (5 * 3.4 * 2.2) ontvangen voor een inzet van € 5.

Hoeveel verdien ik?

Dit is afhankelijk van hoe goed je kan voorspellen. Als je slechte resultaten haalt zal je natuurlijk verlies maken. Bij goede voorspellingen zijn je verdiensten afhankelijk van het genomen risico. Als je bijvoorbeeld een overwinning van Beveren tegen Anderlecht voorspelt kan je veel meer verdienen dan door te gokken op een overwinning van Anderlecht, maar natuurlijk is de kans dat je gelijk krijgt veel kleiner. Eigenlijk moet je er dus rekening mee houden dat je niet moet proberen om zoveel mogelijk wedstrijden correct te voorspellen, maar je moet proberen genoeg winst te maken bij een goede voorspelling. Op die manier kan je meer fouten maken en toch nog met voldoende winst geen lopen. Door wat ervaring op te doen kan je veel leren. De meeste bookmakers staan toe om weddenschappen te plaatsen vanaf € 1, dus hiermee zet je niet veel op het spel. Bovendien geven ze je meestal ook een aanmeldbonus. Dit is dus een geldbedrag waarmee je risicoloos kan wedden. Ideaal dus om wat ervaring op te doen.

Waarop kan ik wedden?

Bijna alle sporten zijn gedekt: voetbal, tennis, wielrennen, basketbal, drafsport, boksen, formule 1, golf, volleybal, snooker, american football, rugby, handbal, rally,...

Kan ik niet beter naar een gokkantoor?

De fysieke gokkantoren zijn gewoon niet meer concurrentiëel vergeleken met hun internetconcurrenten. Vergeleken met de internetkantoren hebben fysieke gokkantoren veel hogere kosten voor personeel en gebouwen. Je moet er rekening mee houden dat dit tot gevolg heeft dat deze kantoren lagere noteringen aanbieden. Ook hebben veel internetkantoren hun hoofdzetel in landen waar men belastingvrij kan wedden. Zo moet je niets laten vallen bij je uitbetaling, wat bij de gokkantoren dikwijls wel het geval is. Je krijgt dus niet alleen een hogere notering, maar je bent er bovendien zeker van dat je werkelijk alles krijgt uitbetaald.

Is het niet zo dat de bookmaker altijd wint?

Op lange termijn over alle klanten heen zal inderdaad de bookmaker altijd winnen. Ander zou hij failliet gaan. Het is echter zo dat ook de bookmaker niet weet welk resultaat zich uiteindelijk zal voordoen. Zowel jij als de bookmaker hebben dus geen perfecte informatie. In zo'n geval is het diegene die de beste voorspellingen maakt die met de winst gaat lopen. Als jij dus beter bent in het inschatten van de wedstrijden, zal je de bookmaker verslaan. Dit is niet voor iedereen weggelegd en de bookmaker zal dus zeker niet door iedereen worden verslagen, maar af en toe moeten ze hun nederlaag ondergaan. Kan jij ze verslaan?

Klinkt goed, waar moet ik me registreren?

Er zijn verschillende websites waar je jezelf kan registreren als je een weddenschap wil plaatsen. Het is belangrijk dat je kiest voor bookmakers met hoge noteringen. Dit zijn enkele betrouwbare en goed betalende bookmakers:

Unibet
Betway
Expekt
Betfair

Betfair is een absolute aanrader. Omdat iedereen (dus ook jij) ook weddenschappen kan aanbieden liggen de noteringen meestal hoger dan bij traditionele bookmakers. Als je de promotiecode JFKH4LNER laat staan krijg je bovendien nog een mooie bonus! Als je £ 25 (of het equivalent in €) hebt ingezet krijg je nog eens £ 25 er gratis bovenop.).

Tips

  • Hou er rekening mee dat je niet elke weddenschap kan winnen. Dit is simpelweg onmogelijk. Probeer dus niet zoveel mogelijk weddenschappen te winnen, maar zorg ervoor dat als je wint, dat je genoeg winst binnenhaalt.
  • Als je een notering van 2,2 krijg voor het resultaat "kop" en 1,8 voor "munt" bij het opwerpen van een muntstuk moet je wel gek zijn om niet voor "kop" te kiezen. Bij sportwedstrijden is het niet altijd zo duidelijk wat precies de kansverdeling is, maar wed dus zeker niet uitsluitend op de favoriet, maar ga op zoek naar de beste notering!
  • Weet je al wat value betting is? Neem dan een kijkje op deze pagina.
  • Wil je het nog strategischer aanpakken. Lees dan onze pagina over inzetbepaling.
  • Heb je nog tips of opmerkingen? Laat het ons weten op info@getpaid.be.
Go to Betfair.com

Zin in een leuk gezelschapsspel?
2003-2010 Getpaid.be - All rights reserved. Powered by iThomas.be. Bekijk statistieken
Partner van Voetbalpronostiek, Spelwereld en Speelkoning